Praktijk voor fysiotherapie 013 580 19 38 info@praktijkvanham.nl
Foto van deelnemers nationale diabetes challenge

Nationale Diabetes Challenge: train mee in Tilburg!

Wandelen als medicijn! Topsporter en diabetespatiënt Bas van de Goor organiseert de Nationale Diabetes Challenge. Een prachtig initiatief van een Olympische held voor mensen met diabetes.  Het hoogtepunt is de finaledag in Papendal, waar alle deelnemers samenkomen voor een loop van 5, 10, 15 of 20 km wandeling. In Tilburg helpt Praktijk van Ham je met de voorbereiding. Laat je inspireren door Bas van der Goor en train gezellig mee in Tilburg!

Bewegen en diabetes

Bij Fysiotherapie van Ham (Medisch Centrum Oud Noord) helpen we cliënten om het beste uit hun leven te halen. Als het haalbaar is, stimuleren we cliënten om meer te gaan bewegen. Want wie met enige regelmaat beweegt, zit lekkerder in z’n vel. De Nationale Diabetes Challenge vinden we dan ook een geweldig idee. Dit is een mooie reden om met een leuke groep op pad te gaan. Wij geloven dat veel mensen dankzij de Nationale Diabetes Challenge zich beter en energieker gaan voelen.

Informatie-uur: woensdag 5 april om 12:00
Trainingen: wekelijks vanaf woensdag 26 april
Challenge week: 27 t/m 30 september
Finaledag: zaterdag 30 september

Aanmelden informatiedag

Om de training te verhelderen en vragen te beantwoorden, organiseren we op woensdag 5 april om 12:00 een informatiebijeenkomst. Deze zal plaatsvinden op onze fysiotherapiepraktijk in Medisch Centrum Oud Noord te Tilburg en start om 12:00 uur. Aanmelden? Stuur een mailtje naar janneke@praktijkvanham.nl of bel 013-5801938.

 

Gezond op pad in Tilburg

Train met ons mee voor de 5, 10, 15 of 20 kilometer! Vanaf 26 april bieden we gratis wekelijkse wandeltrainingen voor alle mensen met diabetes in de regio Tilburg.  Onder onze begeleiding bouw je je conditie op verantwoorde wijze op, zodat je helemaal klaar bent voor een geweldige finaledag. Twijfel je of je dit aankunt? Gewoon komen! We houden we rekening met ieders niveau en bouwen de intensiteit van de wandelingen rustig op. Meer informatie kun je vinden op de website van de Nationale Diabetes Challenge.

Author Info

Janneke de Long - de Vries

Ik ben fysiotherapeut gespecialiseerd in oedeem en arbeid. Daarnaast ben ik Oefentherapeut Mensendieck. Ik vind het fijn dat ik met mijn kennis en aandacht anderen voelbaar kan helpen.

No Comments

Comments are closed.