Praktijk voor fysiotherapie 013 580 19 38 info@praktijkvanham.nl

Fysio nodig? Maak nu online een afspraak!

Kom je ‘s avonds thuis met een vervelend pijntje en wil je naar de fysio? Je hoeft niet te wachten tot we open zijn! Op onze website kun je direct zien of we morgen plek hebben.

Boek je fysiotherapeut online

Blessures en klachten ontstaan ook buiten openingstijden. En als je met pijn zit, is het fijn om te weten wanneer je terechtkunt. Daarom hebben wij onze website uitgebreid met een portaal voor cliënten.

De belangrijkste functie? Je kunt nu zelf op elk moment van de dag een afspraak boeken. Verder kun je afspraken verzetten of annuleren. En kun je je persoonsgegevens inzien en beheren.

Hoe werkt het portaal?

Als je voor het eerst gebruikmaakt van het patiëntenportaal, vragen we je om een aantal gegevens in te vullen. Hierna krijg je een lijstje te zien met openingen in onze agenda. Hieruit kies je het meest geschikte moment.

Als je een afspraak aanvinkt en de inschrijving afmaakt, staat je bezoek ingeboekt en krijgen wij een melding. Per email ontvang je een bevestiging van de afspraak.

Bij je volgende bezoek, ontvang je je persoonlijke inloggegevens. Hiermee kun je voortaan afspraken voor fysiotherapie maken, verplaatsen en annuleren.

Boek je fysiotherapie afspraak
Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.