Praktijk voor fysiotherapie 013 580 19 38 info@praktijkvanham.nl

Behandeling fysiotherapie

De fysiotherapeut werkt aan bewegingsproblemen. Die ontstaan bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte, ongeluk, sportblessure of verkeerde werkhouding. Het doel van fysiotherapie is om de bewegingsproblemen op te lossen – zo snel mogelijk en op een verantwoorde manier. Praktijk van Ham biedt fysiotherapie in Tilburg centrum, achter het centraal station.

Bij sportblessures als:

Overbelasting, spierscheuring, gewrichtspijn.

Voor revalidatie na:

Botbreuk, prothese heup of knie, schoudercuff repair, bloeding en infarct.

Bij ouderdomsklachten als:

Artrose, etalagebenen, reuma, verhoogd valrisico (preventieve training).

Snel weer lekker sporten met fysiotherapie in Tilburg, drie joggers rennen over het strand.

Het eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek voor fysiotherapie voeren we een screening uit. Hierbij brengen we uw klachten in kaart. Om te bepalen of we u met fysiotherapie of manuele therapie kunnen helpen. En of u bij onze praktijk op de juiste plek bent.

Mocht dat beter voor u zijn, raden we een collega fysiotherapeut aan die beschikt over specifieke kennis. Bij sommige klachten verwijzen we u naar een andere medisch specialist.

Als we u goed kunnen helpen, stellen we een behandelplan op. Dat doen we in samenspraak, zodat het behandelingstraject aansluit op uw doelen, mogelijkheden en plannen. Vaak maken we direct een begin met de behandeling.

Het behandeltraject

Het behandeltraject bestaat uit fysiotherapie, wanneer nodig in aangevuld met manuele therapie of spierversterkende oefeningen in onze fitnessruimte. Voor de meest voorkomende bewegingsproblemen, voldoet een traject van 4 tot 7 behandelingen.

We behandelen uw directe klachten en de mogelijke onderliggende oorzaken. Denk bij het laatste aan een verkeerde houding of zwakke plek in uw lichaam. Met gericht bewegingsadvies en krachtoefeningen helpen we u om nieuwe problemen te voorkomen.

Fysiotherapeuten

Please specify image url

Michiel van Ham

Opleidingen: fysiotherapie (2000), manuele therapie SOMT (2005), professional master manuele therapie (2008), beweegprogramma COPD (2012). BIG-nummer: 19052963104

Fysiotherapeut en manueel therapeut
Please specify image url

Janneke de Jong - de Vries

Opleidingen: Oefentherapeut Mensendieck (2001),  fysiotherapie (2007), oedeemfysiotherapie (2010), arbeidsfysiotherapie (2016). Heeft als therapeute vrijwilligerswerk gedaan in Huaraz, Peru. BIG-nummer: 29908657504

Fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut
Please specify image url

Kelly Schuurmans

Opleidingen: Fysiotherapie (2019).

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Tilburg

Onze praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Oud Noord. Op deze nieuwe locatie, geopend in 2014, beschikken we over moderne behandelruimtes en een eigen fitnessruimte. U vindt onze praktijk aan het energieplein in Tilburg centrum, achter het centraal station.

Directe toegang fysiotherapie

Voor een bezoek aan Praktijk van Ham heeft u geen verwijsbriefje nodig. Als u dat wilt, houden we uw huisarts op de hoogte.