Praktijk voor fysiotherapie 013 580 19 38 info@praktijkvanham.nl

Beperkte opening ivm corona: wanneer kunt u bellen?

Uiteraard volgen wij de richtlijnen omtrent Covid-19. Praktijk van Ham is tot nader order beperkt geopend. Behandelingen voeren we bij voorkeur op afstand uit. Cliënten voor wie dat niet genoeg is, behandelen we op de praktijk.

Fysiotherapie bij pijnklachten?

Op de praktijk kunnen wij op dit moment niet te veel mensen ontvangen. Thuis oefenen maakt bij veel blessures en pijnklachten echter veel verschil. Wij helpen  graag met een online consult. We bespreken zo de klachten, dragen de juiste oefeningen aan en leggen we uit hoe u die moet uitvoeren.

Als thuisoefeningen niet voldoende zijn, ontvangen we u voor behandeling op onze praktijk. Daarbij hanteren we richtlijnen die u verderop kunt doornemen.

Bel voor een afspraak: 013 580 19 38.

Heeft u urgente klachten?

Bij urgente klachten kunnen we een behandeling bieden. Bijvoorbeeld als fysiotherapie na een operatie noodzakelijk is of als de klachten het dagelijks functioneren zwaar beperken.

We beginnen met een telefonisch consult. Hierbij bepalen we of een behandeling noodzakelijk én verantwoord is. Als dat zo is, maken we een afspraak met u. Bij het eerste consult zullen we uw situatie beoordelen – zonder fysiek contact.  We bespreken dan de mogelijke vervolgstappen.

Groepstraining in de praktijkruimte vinden plaats met maximaal 2 personen en 1 fysiotherapeut.

Bel voor een afspraak: 013 580 19 38.

Richtlijnen Medisch Centrum Oud Noord

Bij bezoek aan de praktijk voor fysiotherapie, gelden de volgende richtlijnen van het Medisch Centrum dat wij delen met andere specialisten:

  • Kom op tijd voor uw afspraak. Maximaal 5 minuten voor aanvang en niet te laat. Zo voorkomen we dat het druk wordt in de wachtkamer.
  • Kom alleen naar uw afspraak en probeer binnen ons gezondheidscentrum de anderhalve-meter-regel in acht te houden.
  • Heeft u klachten van verkoudheid, griep en/of koorts, bel de afspraak af en blijf thuis.
  • Was thuis uw handen en ontsmet ze nogmaals bij aankomst op het medisch centrum. Hiervoor zijn voorzieningen aanwezig.
  • Mensen die mogelijk Corona hebben of bij wie Covid-19 is vastgesteld, komen niet bij de huisartsenpraktijk in Medisch Centrum Oud Noord. Zij worden verwezen naar een huisartsenpraktijk in Tilburg West.

Gebruik van mondkapje bij bezoek

In sommige gevallen zullen we persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken. Bij chronische hoest door bijvoorbeeld COPD of hooikoorts zullen wij u bij binnenkomst vragen om een mondkapje op te zetten.

We kijken uit om u weer te zien uiteraard op een verantwoorde manier!

In alle gevallen geldt: neem telefonisch contact met ons op!

Ons nummer: 013 580 19 38

Beoordeling urgentie

Bij de beoordeling van uw vraag, baseren we ons besluit op het document Professionele afweging/klinische redenatie fysiotherapeut tijdens Coronacrisis opgesteld door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.